مشاوره حقوقی رایگان - مواد

سلام خسته نباشید از بنده مقدار 50 گرم مواد روانگردان گرفته اند این مواد را یکی از دوستان بنده بعنوان نمونه دارو در حالت بسته بندی شده بعنوان امانت در پیش من گذاشته بود تا مشتری ترک ایشان از کشور ترکیه بیایند و تحویل بگیرند و بنده هم از محتوای بسته خبری نداشتم بعد از چند روز این بسته را از من گرفتند در اداره پلیس متوجه شدم که بسته حاوی مواد است اسم یارو را دادم ولی کسی دنبال او نرفت بنده را به اتهام نگهداری مواد بعد از چند ماه با ضمانت آزاد کردند شاهد هم دارم که این بسته را آن یارو به من داده است آیا بنده می توانم در دادگاه با آوردن شهود از خود دفاع کنم؟ در تحقیقات انجام شده هم ثابت شده است که من اهل این کار نیستم و سابقه هم ندارم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید از خود دفاع کنید و اعاده حیثیت کنید
اما دوست عزیز و بزرگوارم پیشنهاد می کنم از خدمات وکلای مجرب دادراه حتما بهره ببرید و با توکل بر لایحه و مدارک منسجم حقانیت خود را به اثبات برسانید.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا اقدامات قانونی مرتبط با موضوع با بنده و یا همکاران بسیار محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال بعید است بتوانید از اتهام منتسبه به خود برائت حاصل نمائید حتی با معرفی شهود و استخدام وکیل .

یک وکیل

سلام. حتما شهود خود را معرفی نمایید اما بهتر بود از ابتدا پرونده خود را به یک وکیل میسپردید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام کدام شهر هست؟ نوع مواد چیست؟ سابقه دارید یا خیر؟