مشاوره حقوقی رایگان - احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط

با سلام

موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 5 روز از تاریخ 1402/09/30 علت حضور :دفاع از اتهام انتسابي

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : دفاع از اتهام انتسابي

دعوي به طرفيت ××××××× مبني بر نگهداري مواد روان گردان شيشه

به شما ابلاغ مي گردد ظرف 5 روز از تاريخ ابلاغ جهت دفاع در خصوص اتهام شما

به همراه یک نفر ضامن در این شعبه حاضر شوید و شما حق دارید يك نفر وكيل دادگستري همراه خود داشته باشید

«نتيجه عدم حضور جلب است»

فرستادن دادگاه اونجا هم تعهد گرفتن دستبند رو باز کردن گفتن برو الان این چی هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در مهلت مقرر ، همراه با ضامن کارمند به شعبه ‌مراجعه نمایید و دفاعیات و مستندات خود را ارائه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که تفهیم اتهام نشده باشید نیاز به سپردن کفالت یا وثیقه است در صورتی که کفالت معرفی کرده باشید برای گرفتن آخرین دفاع شما را احضار کردند در هر صورت چون شما کفیل معرفی کرده اید نگران نباشید

صابر نصرالله نژاد

جناب آقای صابر نصرالله نژاد :

با سلام. این ابلاغ جهت دفاع از اتهام وارده است. باید حاضر شوید در غیر اینصورت شما را جلب خواهند کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت، طبق ابلاغیه مطرح شده، شما بایستی در مهلت مقرر به همراه ضامن در شعبه مربوطه حضور پیدا کنید و نسبت به دفاع از خویش اقدام بفرمائید.