مشاوره حقوقی رایگان - اخراج توسط کارفرما و نحوه درخواست حق و حقوق

سوم مهرماه در هتل مشغول به کار شدم‌‌. حقوق ماهیانه 7ونیم. گفتند سه ماه بعد بیمه میکنیم. در مورد اضافه کار چیزی نمیگفتند اما کارهای هتل به گونه ای ست که چون باید تمام کنیم به ناچار روزی سه تا 4 ساعت باید میماندم. پایان هر ماه برگه ای به ما میدهند که هیچ حق و حقوقی بابت هر معوقه سنوات و ...‌ نداریم و امضا میکردم و چند روز بعد حقوق میدادند. من کارم رو خیلی دوست داشتم علیرغم سخت بودن چون نیاز داشتم اصلا در مورد طولانی بودن ساعات کار اعتراض نداشتم. برای نوروز آماده میشدیم یک روز بعد ازپنج ماه و ده روز به خاطر اینکه از مدیریت برای اولین بار خواستم که مرا یا در بخش خانه داری بگذارد یا پذیرش و اینکه ساعت کار من طولانی ست و یکجا باشم تمرکزم بیشتر است.. کار به بحث کشید و مرا اخراج کرد و جلوی چشم همه گفت از هتل من برو بیرون. بیمه نشدم، صادقانه کار کردم، از اینکه نوروز شلوغ کنار همکارانم نبودن که کمک کنم ناراحت هم شدم، شناسنامه و صد میلیون سفته پیش مدیر هتل امانت دارم. با توجه به اقرارنامه های امضا شده و اعتبار مدیریت هتل در این شهر کوچک، آیا میتوانم برای اضافه کاری هایم، یا اینکه چرا بیمه نکرد مرا؟ یا عیدی؟ ... اقدام کنم؟ من یکبار اعتراض کردم به اخراج ختم شد‌ و حتی آنقدر ضعیفم که برای گرفتن شناسنامه و سفته هم نرفتم.‌چکار کنم؟ زندگی توان جنگیدن را ازمن گرفته.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید
و تمام حق و حقوق شما قابل مطالبه است
و شما باید ابتدا در سامانه روابط کار ثبت نام نمایید
و در دفاتر پیشخوان دولت درخواست خود را مطرح نمایید
و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست شما در اداره کار بررسی میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته و مدارک بدهین و به اداره کار شکایت کنید