مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام من تو یه شرکت حدود 5 ماه کار کردم بعد عیدی و سنوات و بخشی از حقوق اسفند ماه رو دادن و گفتن که برای کار بعد از عید تماس میگیرن
ولی تماس که که نگرفتن هیچ جواب پیام و تماس هم نمیدن
لطفاً راهنماییم کنید
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد شما دارد
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و امکان بازگشت به کار نیز متصور است.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر اخراج غیر موجه باشد میتوانید با مراجعه به اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادامه‌ همکاری بستگی به رضایت و اراده دو طرف قرارداد دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید