مشاوره حقوقی رایگان - رای اداره کار

بنده از کارفرمای خودم شکایت کردم بحاطر حقوقایی ک بهم ندادن و اخراجم کردن واینک داخل اداره کار حضور پیدا نکردند ودیروز واسم دادنامه اومد که برای بنده مبالغی تعیین شده ک کارفرما پرداخت کنه و 15 روز وقت اعتراض داریم هردو
میخاستم بدونم اگ هیچکدوم اعتراض نکنیم بعد پانزده روز چ اتفاقی میوفته و چقدر طول میکشه من پولمو از کارفرما بگیرم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، رای قطعی میشود و سپس کارفرما میبایست مبلغ را پرداخت کند

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بعد از عدم اعتراض به رای از سوی هردو طرف ،درخواست صدور اجراییه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافت اعتراضی واصل نشده باشد، می‌توان تقاضای صدور اجرائیه نمایید باید از اداره کار نامه اخذ و به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی رجوع و اقدام به صدور اجرائیه نمایید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید....

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر اعتراض نشد تقاضای صدور اجراییه کنید و پس از ان ظرف ده روز بعداز ابلاغ باید پرداخت کند اگر نکرد توقیف اموال درخواست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از عدم اعتراض به رای از سوی هردو طرف ،درخواست صدور اجراییه دهید