مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام و عرض ادب خدمت شما وکلای محترم بنده به مدت 9 سال در یک شرکت تولیدی به عنوان نگهبان شیفت شب کار کردم که تایم کاری از غروب آفتاب تا ساعت 8 صبح بود با حقوق ماهیانه یک میلیون و دویست هزار تومان به صورت کارت به کارت بود و در این مدت نه بیمه شدم نه عیدی گرفتم و نه سنوات و ... بنا به حقوق پایین و عدم کفایت حقوق استعفا دادم آیا حالا میتونم به حقوق و مابه التفاوت و بیمه و... خود برسم؟

پاسخ ها :

ميلاد  موسويان

ميلاد موسويان :

استان :

باسلام، می بایست پرینت بانکی که مبین واریز حقوقت از کارفرما بوده بعلاوه استشهادیه محلی تهیه کنید و توی اداره کار محل اشتغال ادعای احراز رابطه کارگر و کارفرمایی و سپس ادعای مابه التفاوت حقوق و مزایای قانون کارتونو بدید