مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت عدم پرداخت حقوق و مزایا

بنده 17سال در یک مجتمع کار میکنم از اسفند 1401مبلف82میلیون به بنده پرداخت کرده اند در این مدت در این مدت مرا سر می‌دوانند زمان می خرند چکار کنم و اینکه برای گرفتن وکیل میتوانم حق وکاله را در آخر پرداخت نماییم چون دستم خالی است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

بستگی به نوع وکیل دارد وکیل خوب اول کار حق الوکاله می‌گیرد