مشاوره حقوقی رایگان - مبنای حقوق در زمان بازگشت به کار

سلام
من بعد از اخراج غیر موجه توسط کارفرما درخواست بازگشت به کار دادم و به احتمال زیاد رای تشخیص بازگشت به کار خواهد بود با این حال مبلغ قراردادی که من امضا کرده ام حداقل حقوق وزارت کار بوده است در صورتی که دریافتی من بیشتر بوده است و بابت دریافتی ام صورتحساب واریز بانک و فیش حقوقی و بیمه به شعبه تشخیص ارائه داده ام.
حال در صورت حکم بازگشت به کار و با توجه به انتهای سال و اینکه قرارداد من تا آخر سال بوده است و حکم پس از پایان قرارداد من خواهد آمد،‌ ملاک پرداختی به من چه خواهد بود ؟ بیمه و واریزی و دریافتی من یا مبلغ مندرج در قرارداد؟
با تشکر

پاسخ ها :

هاله  نيله بروجني

هاله نيله بروجني :

ملاک دریافت حقوق اداره کار میباشد که طبق آن لیست بیمه شما رد شده