مشاوره حقوقی رایگان - کارگر و کارفرما

من به مدت 1 ماه و 20 روز برای یک شرکت تبلیغاتی به عنوان سوپروایزر کار کردم و مدیریت اجرایی 13 نفر با من بود.حالا نزدیک به 2 ماه میگذره و هنوز حقوق هارو واریز نکردند و امروز و فردا میکنن. مدیر پروژه پسر عموی من بود که هنوز در شرکت کار میکنه، و چون کارمند رسمی بود حقوقش به صورت منظم واریز میشد. اما تیم اجرایی و سوپر وایزر ها بر اساس قانون شرکت بصورت رسمی به استخدام شرکت در نمیان تا شرکت حق بیمه و مالیات کمتری پرداخت کنه.
سوال من اینه که چطور میتونم حقوقمو مطالبه کنم با توجه به اینکه نه من و نه 13 نفر دیگه قراردادی ننوشته ایم اما هم مدیر پروژه میتونه شهادت بده که ما اون مدت در شرکت کار کردیم و هم 13 نفره دیگه. باتوجه به اینکه حاصل کار بچه ها روی سایت ثبت شده.
ممنون با آرزوی موفقیت.

پاسخ ها :

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

طبق ماده۷قانون کارقرارداد کار از جمله عقودی است که میتواند به هر شکل کتبی و شفاهی منعقد شودبنابر این لازم نیست قرارداد کتبی داشته باشی ؛برای گرفتن حقوق و مزایا و معوقات میتوانید به مراجع حل اختلاف کار و کارفرما مراجعه کنید هر دلیلی دارید از جمله پرداختی ها و مبلغ واریزی به شرکت و یا هرگونه خرید به نام شرکت و شهادت ۱۳ نفر و سایرین شاغل در شرکت هم استفاده شود

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

سلام جنابعالی کارگر شرکت محسوب می شید و اگر قرارداد کار ندارید اشکالی نداره قرارداد کار شفاهی رو قانون پذیرفته از طریق اداره کار علیه شرکت شکایت کنید و حقوق و تمام مزایای قانونی خود رو مطالب کنید

علی  میرزایی

علی میرزایی:

سلام.هرچند ماده 7قانون کار قرارداد شفاهی را نافذ میداند لیکن مطابق قانون تولید و سرمایه گذاری صنعتی مصوب سال87 قراردادهای بیش از سی روز میبایست کتبی باشد ودر صورت عدم قرارداد کتبی باید روابط کارگر و کارفرمایی از طرق دیگر مانند پرداخت حق بیمه به تامین اجتمایی و...اثبات کرد شهادت در هیات رسیدگی اعتباری ندارد.مگر کارفرما اقرار نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند

حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل مطالبه و پیگیری است
ابتدا در دفاتر پیشخوان ثبت نام کنیدو احراز هویت شوید
سامانه روابط کار ثبت نام گردد
سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد…
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید….