مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

من با شرکت پخش قرارداد 6 ماهه بسته بودم. 4ماه و چند روز اونجا بودم و حقوق اداره کار نمیدادن بهم و تو این 4 ماه بیمه ای برام رد نکردن. و من تسویه حساب کردم. و اینکه چون قبل از 6 ماه ترک کار کردم شرکت قصد داره از من شکایت کنه. خواستم بدونم همچین چیزی ممکنه؟ چون ضامنم آقا بوده میترسم از حقوقه آقام پول کم کنن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در ابتدا پولی از ضامنتون کسر نمیشه . صرفا میتونن اگر قراردادی دارین که 6 ماه می بایست کار کنین ولی شما زودتر ترک کار کردین در اینخصوص از شما شکایت نمایند و در صورت محکومیت به ضامنتون رجوع کنن

یک وکیل

بستگي داره به اينكه در قرارداد شما با شركت راجع خروج زودتر از موعد چي پيش بيني كرده باشد