مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بخاطر فحش دادن

بنده 8ساله که درشرکتی کار میکنم و به علت جریمه بی موردکارفرما بنده اعتراض کردم وایشان درعوض جواب منطقی به من بی احترامی کردند وفحش دادن ومن مجبورشدم استعفا بدم ولی ایشان حق سنوات وبقیه مزایا رو درست ندادن من میتونم شکایت کنم لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به اداره کار بابت حق و حقوق خود شکایت کنید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بابت سنوات و سایر حقوق و مزایا حق شکایت در اداره کار داربد و از بابت توهین اگر شاهد و دلیل دارید در دادسراحق طرح شکایت دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بابت سنوات و سایر حقوق و مزایا حق شکایت در اداره کار دارید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید