مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

اگر صلحنامه ای عادی میان مصالح و متصالح نوشته شده باشد و مشخص شود که مصالح سالیان سال دارای بیماری صرع بوده ، آیا ورثه می توانند به صلح نامه معترض شوند و صلح نامه را باطل کنند؟

با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صلحنامه عادی اثری ندارد و مطابق ماده 33و 34 اصلاحیه ثبت می‌بایست در دفاتر اسناد رسمی صورت گرفته باشد و مطابق قانون عمل گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اینو بیماری ارتباطی به حجر ایشان ندارد و صلح صحیح است

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر در حین انعقاد محجور باشد با اثبات حجر بلی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر افاقه و سلامت اشخاص است تا خلاف آن ثابت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

صرع مشکلی پدارد ولی اگر حجر ایشان ثابت شود باطل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که به هر نحوی حکم حجر أخذ شود صلح‌نامه ابطال خواهد شد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شخصی که دارای سابقه بیماری صرع است محجور شناخته نمی‌شود تا امکان استناد به حجر و ابطال معاملات وی وجود داشته باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات حکم‌حجر امکان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرع بنظر خیر
زیرا قوای دماغی و عقلی را مختل نمی‌شود به هر تقدیر باید به تایید پزشکی قانونی برسد
وگرنه اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون صلح نامه عادی معتبر و قانونی است ولی باید مالکیت متصالح در دادگاه اثبات گردد

برای بطلان قرارداد صلح ، ابتدا باید محجور بودن مصالح در مراجع قضایی اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صحیح است مگر اینکه ثابت شود مصداق حجر بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان تنظیم صلحنامه سلامت عقل و روان داشته باشد معتبر است.
صرف بیماری صرع باعث بطلان قرارداد نیست.