مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

باسلام
زمینی باغی را خریداری کرده ام به عنوان ید سومی هستم که قولنامه بین یدهای قبلی به صورت صلحنامه است ک اکنون ید اول مدعی است که ید دوم بهای زمینش را ب او نداده است در صورتی که در آن صلحنامه هردو طرف امضا کرده اند که ثمن معامله بینشان انجام شده با امضای دو شاهد حال سوالم این است ک با وجود این که امضا کرده آن موقع الان میتواند ان را انکار کند که چیزی نگرفته و آیا میتواند معامله اش را باطل کند و از طریق دادگاه زمینش را پس بگیرد؟ چون ک چند ماهی است که مدام من را تهدید به باز پس گرفتن زمینش میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حتی اگر ثمن معامله دریافت نشده باشد صرفاً می تواند ثمن معامله را مطالبه کند .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ممکن است_دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله هر شخصی می تواند امضای خود را انکار نماید
و باید سند تنظیمی توسط کارشناس رسمی دادگستری ، کارشناسی گردد

خیر معامله قابل ابطال نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معامله ابطال نمی‌شود؛ چرا که ثمن دریافت نشده است و می‌تواند مطالبه وجه داشته باشد مگر اینکه در این ارتباط، شرط فسخ لحاظ شده باشد که بر این اساس، معامله قابل انحلال خواهد بود و در نهایت زمین باغ از ید مالکیت شما خارج خواهد شد.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام به نظر خیر ولی پرونده نیاز به بررسی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اما بنظر قابل ابطال نیست

محسن قربانی

محسن قربانی :

نمیتواند. خیر پرداخت ثمن جزو ارکان و صحت بیع نیست 190 قانون مدنی.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. امکان انکار امضا و ادعای جعل وجود دارد ولی در صورتی ک اسناد دارای اصالت باشد و امصا و نوشته جعل نباشد خیر نمیتواند و بایستی دلیل موجه و قانونیداشته باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان فقط میتواند وجه را از ید اول مطالبه کند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. معامله که باطل نمی شود و شخص مقابل برای اثبات ادعایش بایستی از طریق دادگستری اقدام نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر اصولا حق فسخ صلح نامه را ندارد مگر شرایط فسخ مهیا باشد . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مبلغ پرداخت نشده باشد می‌توان آن را مطالبه نمودیا تحت شرایطی آن را فسخ کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که عقد صلح، رسمی باشد منعی ندارد و الا بنا به مفهوم موافق ماده 47و 48 قانون ثبت اسناد و املاک این انتقال قابل ابطال نظر میرسد