مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام.من در شرکتی کار میکردم که پایان قراردادم تا اخر سال 1402 بوده تا آخرین روز هم رفتم سرکار و کار کردم.
قرارداد جدید هم به دلیل اینکه کارفرمام سه ماه بیمه ام رو رد نکرد حقوقم رو به موقع نمیداد کلا وضعیت شرکت خراب شده بود قرارداد نبستم.
حالا به من 15 فروردین پیام دادن که باید بیایی حساب هارو تحویل بدهی همینجوری نمیتونی ول کنی بری
با وجود این که هیچ چیزی نیست که من بخوام تحویل بدهم اسناد حسابداری هم ثبت شده هیچ یک از بانک ها از نظر یوزر پسورد دست من نبود هیچ سفته ای هم از من دستش نیست
و شرکت مدیرمالی داشته که یک سری وظایف مالیاتی برعهده ایشون بوده الان مدیرعامل به من میگویند که ما مدیر مالی نداشتیم شما حسابدار مجموعه بودید وباید بیایید انجام بدین
آیا این شخص میتونه از من شکایت کند که من نرفتم؟داخل قراردادم هم فقط عنوان حسابدار نوشته شده به عنوان مدیر مالی من استخدام نشدم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است در شرکت حاضر و تسویه حساب قانونی نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیشنهاد میگردد مراتب را شفاهی به مدیر عامل اعلام نمایید .