مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینستاگرام

سلام وقت تون بخیر
من سفارش لباس دادم از یک پیجی دو هفته طول کشیده ولی به دستم نرسیده است و هر چی پیام بهشون میدم جواب من رو نمیدن میشه راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید به پلیس فتا مراجعه کنید شکایت کنید تا حسابشان مسدود شود آن موقع آنها به شما پیام خواهند داد و به دنبال شما می‌گردند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ارزش پیگیری نداره ولی میتونید شکایت کیفری کنید حق شماست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
به طرفیت صاحب حساب بانکی دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

براساس فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت صاحب حساب بانکی دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است برای اینکه به پول خود هر چه سریع‌تر دست پیدا نمائید دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت حساب و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را به طرفیت صاحب حساب بانکی کارت مقصد از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت خود را مطرح نمایید
و به پلیس فتا معرفی خواهید شد