مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک

سلام وقت بخیر. ما قطعی زمینی خریداری کردیم به متراژ1200متر البته ما خریدار 4 هستیم از اون آدمی که خریدیم گفت من هم ملک که از صاحب قبلی خریدم 200 متر اضافه بوده بخشیده من هم میبخشم به شما الان نفر اولی که ملک فروخته بود طبق شاهدین روستا اون 200 متر که اضافه داده توافق کرده که خریدار به جای اون 200متر راه و چاه درست کند الان اومده از ما ادعا میکند طلب اون 200متر میکند میتونه از ما بگیرد ؟قانون حق به او میدهد؟

پاسخ ها :

فائزه قاسملو

سرکار خانم فائزه قاسملو :

باسلام. مورد مطرح شده توسط جنابعالی نیاز به بررسی مدارک و متن قرارداد دارد.
طبق فرمایش شما، آن 200متر هبه بوده و با توجه به خروج عین مهوبه از مالکیت متهب و فروش آن به شما ،فروشنده اول امکان پس گرفتن آن را از شما ندارد. به هرحال باید تمامی جوانب بررسی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هبه بوده با توجه به اینکه منتقل شده قابل رجوع نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

200 متر مازاد در صورتی که بخشش شده باشد عقد هبه است حال با توجه به اینکه رجوع به هبه از سوی واهب به متهب بنا به فروش ملک به شما سقاط می‌شود، مالک قبلی نمی‌تواند ادعا نماید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درصورت اثبات هبه قابل رجوع نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر البته بستگی به مفاد و شروط مندرج در قرارداد شما با فروشنده دارد

با توجه به توضیحات شما ، خریدار اول مسئولیت خواهد داشت
و ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا مبتونه بابت هزینه اون را مطالبه نه تعهدات

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا هبه صورت گرفته است و با عنایت به اینکه انتقال صورت گرفته است فلذا قابل رجوع نخواهد بود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.