مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کد ملی دیگران برای خرید خودرو

با سلام.همسر من از کد ملی دختر برادرش برای ثبت نام خودرو استفاده کرده.بعد از قرعه کشی همسرم همه ی مراحل تکمیل وجه را خودش انجام داده.الان برادرش میگه که خودرو را به شما نمیدهم و مال خودم هست.آیا ما میتونیم قانونی عمل کنیم و خودرو را پس بگیریم

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

میتوانید دادخواست مطالبه وجه کنید. یا اثبات قرارداد شفاهی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌تواند شما می‌بایست قرارداد می‌نوشتید یا دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول را شما پرداخت کرده باشید می توانید طرح دعوی کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باثبات واریزی میتوانید وجه را دریافت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

داستان زیاد دارد از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام قانونا خیر، ماشین متعلق به ایشان محسوب می‌شود ولی پول خود را می‌توانید بازپس بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مطالبه وجه بله اما اثبات قرارداد هم کافی برای دریافت خودرو نیست چون مال مذکور به سبب امتیازات شخصی بوده شرایط آن بر قرارداد شما سایه می اندازد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی به طرفیت دختر برادر همسرتان از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از سوی دیگر با اثبات قرارداد شفاهی می‌توانید نسبت به بازپس‌گیری خودرو از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به روابط مالی و ادعای طرفین باستناد مدارک حقوقی ست

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
طبق بخشنامه و قرارداد تنظیمی بین شرکت خودرو ساز و خریدار ، حواله خودرو قابل انتقال نیست
و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر قرارداد تنظیم شده و یا شفاها صورت گرفته باشد
ممکن است
البته موضوع نیازمند بررسی تخصصی است