مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین از همسر

من ماشینو به اسم همسرم زدم ومن چون بچه دوقلو داشتم وبجز همسر دخترانم کسیو نداشتم همه چیزمو به اسمش زدم حالا میخواد جدا شه واموالمو پس نمیده ومیگه از شوهر قبلیم آوردم راه چاره چیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر هبه باشد قابل رجوع است
باید دید چه اسنادی بین شما تنظیم شده و به چه صورت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به این سوال نیازمند گفتگو پیرامون سوال می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید رجوع از هبه بدهید و ثابت کنید که وجه خرید را شما پرداختید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما دو راه حل دارد راه حل اول

دادخواست رجوع از هبه

و راه حل دوم مطالبه قیمت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست رجوع از هبه مطرح کنید

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
اولا نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری با وکیل در مورد مشکل شما خالی از لطف نیست
شما چندین راه حل در این مورد را دارید
1)مطالبه قیمت
2)رجوع از هبه
3)اثبات صوری بودن معامله به دلیل عدم پرداخت ثمن توسط همسرتون

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود هبه بوده قابل استرداد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرو از ابتدا بنام شما بوده وبعد بنام وی نموده ایید درصورت اثبات هبه قابل رجوع واسترداد. است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه ای رجوع از هبه را اعلام نمایید و سپس دادخواست استرداد اموال موهوبه را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتوری دارید تا آنها را شما خریده اید می توانید درخواست دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

رجوع از هبه با وجود شرایط خاص
نیاز به مکالمه متقابل هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا مشخص گردد که نوع انتقال در قالب چه نوع عقدی بوده است
اگر عقد هبه بوده است با شرایطی خاص امکان رجوع از هبه وجود دارد اگر

و باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه ارسال نمایید و
بعد دادخواست تنفیذ رجوع از هبه و استرداد مال مورد هبه را اقامه نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورتی که هبه باشد تحت شرایطی قابل رجوع می باشد.
نیاز به بررسی دارد .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر سند به نام ایشان باشد کارتان بسیار سخت است مگر اثبات کنید از بابت مهریه بوده یا هبه بوده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست رجوع از هبه تحت شرایطی میتوانید بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات هبه و رجوع از آن و ارائه پرینت پرداخت امکان اقدام می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید در قالب های حقوقی گنجانده شود که ببینم معاوضه بوده هبه بوده یا هر عنوانی دیگری

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حضوری تشریف ببارید دفتر تا توضیح داده شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت دادن هبه میتوانید از آن رجوع کنید

یک وکیل :

سلام در صورتی که بتوانید ثابت نمایید هبه بوده قابل رجوع است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای اظهارنظر دقیق باید نوع انتقال برسی گردد تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود ، اما در حالت کلی شما تحت شرایطی می توانید اموال تان را پس بگیرید اما بهتر است در صورت داشتن تمکن مالی یا وکیل بگیرید یا حداقل از مشورت تلفنی یا حضوری با یک وکیل در این حوزه بهره مند شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
اگر هبه اثبات گردد مال قابل رجوع است