مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهد تحویل تلویزیون در موعد مقرر

با سلام در بهمن ماه 1402 یک تلویزیون قسطی از نمایندگی ... خریدم و 3 فقره چک دوماهه به نمایندگی دادم که گفت برای شرکت ارسال کرده و حال سررسید چک اول فرارسیده ولی تلویزیون رو هنوز تحویل نداده است زمان خرید یک برگه ای به ما داده که نوشته تا پایان اسفند 1402 کالا تحویل می گردد حال چی کار کنم و چطوری جلوی برداشت چک رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه به طرفیت فروشنده ارسال پس از آن طرح دعوی مطالبه مبیع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست به ثبت برسانید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست الزام به تحویل علیه ایشان با خسارت و توقف به پرداخت ثمن چک بدهین

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا بااظهارنامه به اطلاع برسانید و مهلد دهید افایه نکرد دادخواست دهیذ

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای تنظیم و سپس اقدام به طرح دعوی نمایید
متن اظهارنامه از اهمیت به سزایی برخوردار است درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید اعمال ماده 14 نمائید و ظرف یک هفته اقدام به شکایت بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست الزام به انجام تعهد اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام و انجام تعهد بر اساس شرایط گفته شده مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر به هیچ وجه جلوی چک را نگیرید چک ها باید پاس شود صرفا میتونید تلویزیون را مطالبه کنیو

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از پرداخت چک خود داری نموده و با ارسال اظهارنامه تحویل کالا را مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست به ثبت برسانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به انجام تعهد و خسارات دادرسی و یا اظهارنامه فسخ

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام، اظهارنامه بدهید در صورتی که تحویل نداد دادخواست الزام به تحویل مبیع (یک دستگاه تلویزیون) علیه فروشنده ثبت نمایید.