مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین اتاق تعویض

با سلام. بنده چند روز قبل یک ماشین خریداری کردم. متاسفانه به خاطر نداشتن تجربه قبلی در معامله ماشین مدارک ماشین را چک نکردم. بعد از واریز پول و زمانی که میخواستیم قولنامه را در دفتر اسناد بنویسیم فروشنده خودش شروع به نوشتن دستی متن قولنامه ای کرد که در دفترخانه برای معامله ماشین وجود داشت. بعد از اینکه ما متن قرارداد را امضا کردیم این فرد به بهانه اینکه میخواهد مجددا قید کند که ماشین در سلامت کامل است، در متن قولنامه دست برد و من متوجه شدم در قسمتی از متن نوشت که ماشین اتاق تعویض است. در این لحظه من شروع به داد و بیداد کردم که این چی بود نوشتی که میگفت تعویض قانونی است ولی این چیزی نبود که قبل از معامله توافق کرده باشیم.
الان چون اون برگه از قبل امضا شده واقعا امیدی ندارم به اینکه بتونم به حقم برسم و از فرد کلاهبردار شکایت کنم. تنها امیدم به این است که چون دفتر خانه دوربین داشت فیلم اون روز که من بعد از اقدام ایشان داد و بیداد کردم و ایشان بلافاصله محل را ترک کرد، ضبط شده باشد ولی امیدی ندارم که دفتر خانه هم فیلم را نگه داشته باشد و یا بخواهد خودش را در دردسر بندازد. چون فکر میکنم دفتردار با فروشنده آشنا بودند.
خلاصه واقعا ناراحتم از اشتباه و عجله ای که در معامله کردم. من به زور پول ماشین را جور کرده بودم و ایشان واقعا شیرینی معامله برا برایم زهر کرد. با تعویضی بودن اتاق ماشین حداقل 20 درصد از ارزش اتومبیل کاهش می یابد و اصلا کسی تمایلی به خرید ماشین تعویضی ندارد.
ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا راهی هست که بتوانم معامله را فسخ کنم؟ چون در همان قولنامه قید شده زیان فسخ معامله 40 میلیون است.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی میتوانید معامله را فسخ نمایید لیکن این موارد باید برسی شود درصورت وجود جهات قانونی بدوا باید اظهارنامه ای ارسال و سپس اقدام به طرح دعوی نمایید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان فسخ برای شما وجود دارد اما با توجه به اظهارات جزئیات آن قابل بررسی است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر در متن دست برده باشد آن متن تنها پیش نویس بوده و نیازمند امضا و اثرانگشت الکترونیک شما بعد از آن بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از حق قانونی خود برای فسخ معامله استفاده کنید یا بی خیال شوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله ولی بدون مشاوره تلفنی یا حضوری اقدام نکنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه فسخ یک قرارداد بر خلاف اصل است و برای اثبات فسخ باید دلایل قانع کننده ای وجود داشته باشد اینکه علت فسخ چه باشد پس از رویت مدارک است فسخ می‌تواند به علل گوناگونی ایجاد شود اثبات فسخ بسیار مهم و تخصصی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما و تعهدات ضمن عقد ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است لذا در صورتی که کافه خیارات را اسقاط نموده باشید حق فسخ متصور نیست صرفاً یک حق فسخ متصور است آن هم درخواست فسخ باستناد خیار تدلیس، که احتمال زیادی به فسخ دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت
و