مشاوره حقوقی رایگان - زمین اجدادی

سلام وقت شما بخیر
پدرم در روستای اجدادیمون چندین هزار زمین داشت ولی چون ما سندی نداریم یکی از فامیل این زمین ها رو برای خودش برداشته و میگه پدرتون به ما فروخته در صورتی که هیچ سند و مدرکی وجود نداره ممنون میشم راهنماییم کنید ،آیا میشه نسق زمین رو از اداره ثبت ،بدون هیچ مدرکی درآورد و پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید تصرفات قبلی و فعلی بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به اداره ثبت مراجعه نمایید سابقه ملک را درآرید و با ادله و مستندات دادخواست دهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به بررسی مدارک شما از زمین مورد نظر است تا اثبات مالکیت شود، اگر در جریان اصلاحات اراضی به مالکیت جدتان درآمده در اداره ثبت یا دفترخانه مخصوص منطقه نامی از او هست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مراجعه کنید به اداره ثبت و درخواست اعلام اسناد بنام پدر را بدهید
اگر نشد دادخواست تحریر ترکه با استعلام از اداره ثبت بدهید
برای توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه پدر تصرفی در زمین های مذکور داشته اند بیشتر از مقدار تصرفی ادامه تصرف دهید تا طرف مقابل نسبت به طرح دعوا علیه شما اقدام نماید و اسناد و مدارک ارائه نماید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما مبنی بر مالکیت پدرتان و ادعای متصرف مبنی بر فروش ملک مذکور به ایشان نیاز به دلیل دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره جهاد کشاورزی یا اداره ثبت اسناد موضوع را پیگیری نمایید