مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین ارثی

سلام بنده پدرم سال68فوت کرده واون زمان بنده بادوتاازخواهرانم صغیربوده و مادرم قیم میشود.لذاپدرم به بانک بدهکاربوده ویکی از برادرانم میگویدبدهی بانک بامن میدهم و مقداری اززمینهارابرمیدارم و این اتفاق بدون اذن و اجازه مارخ میدهد.وبرادرم زمینهاراتصرف میکند آیا اومیتوانسته این کارو انجام بده و الان ماچطورمیتوانیم زمینهاراپس بگیریم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر با اجازه کتبی قیم شما بوده کاری نمیتونید بکنید اما اگر بدون اجازه وی بوده باید دادخواست تقسیم ارث بدهید تادادگاه رسیدگی کند

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
دادخواست انحصار وراثت و مطالبه سهم الارث بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت می توانید طرح دعوا کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر نمی توانسته و می توامنید زمینها را پس بگیرید و حتی اجاره نیز دریافت نمایید.در صورت نیاز به گفتگو از طریق پنل تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر چنین توافقی باطل است زیرا ..
و برای زمینها باید دادخواست اقامه نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر با اجازه قیم باشد و اقدام قیم به صلاح شما بله

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام لازم است اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرددرصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر باطل است برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه سهم الارث مطرح نمایید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به صغیر بودن شما اخذ تصمیم با قیم بوده چنانچه برادر شما در قبال زمین اخذ شده دیون پدر را پرداخته پس شما نمیتواتید نسبت به اراضی متصرفی ادعا نمایید .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به این مسئله مستلزم بررسی مدارک مربوط است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق دادخواست انحصار وراثت باید دادخواست تقسیم ترکه دهید و ادامه روند رسیدگی. توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید