مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با عرض سلام و خسته نباشید پدر اینجانب حدود 6 میلیارد به دیگران بدهکار است که طلبکاران حکم توقیف سهم ارث پدرم را گرفته اند میزان سهم ارث پدرم مبلغ 6 میلیارد است که اگر ثلث مال پدر بزرگم را کم کنیم 4 میلیارد می شود طلب کاران به چه مبلغی می رسند

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
غیر از مصادیق مستثنیات دین، کل اموال پدرتان اعم از سهم الارث ایشان از پدربزرگتان، توسط طلبکاران وی قابل توقیف بخاطر بدهکاری و قابل وصول بعنوان طلب است و از ارثیه پدربزرگ نیز درصورتی که ایشان قبل از مرگ، ثلث اموال خود را به نفع کسی وصیت کرده باشند، ثلث آن کاسته خواهد شد وگرنه دلیلی بر کسر ثلث ارثیه باقیمانده از ایشان وجود ندارد و لذا اگر پدرتان تک فرزند ایشان هستند و کل ارث متعلق به ایشان باشد، تماماً توسط طلبکاران پدرتان قابل توقیف و وصول میباشد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به هر مبلغی به پدرتان ارث خواهد رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه را که به پدر شما به ارث می‌رسد می‌توانند مطالبه کنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طلبکاران صرفاً به میزان سهم وصولی پدرتان از ماترک پدربزرگ حق توقیف دارند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از اخراج ثلث چنانچه پدر شما تنها وارث باشد مبلغ باقی مانده متعلق به طلبکاران مقدم خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

به همان مبلغ 4 میلیارد تومان و در ازای باقی حکم جلب

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام منظور از ثلث مشخص نبست هر آنچه که سهم الارث پدر شما از پدر بزرگ شما باشد قابل توقیف است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به همان 4 میلیارد.
مابقی از اموال وراث کسر نمی‌شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

همه سهم ارث پدرتان به میزان طلبی که دارند را میتوانند مطالبه کنند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

طلبکاران به نسبت طلب خود از مال دریافت میکنند و نسبت به مابقی طلب همچنان طلبکار محسوب و میتوانند اقدامات قانونی لازم را انجام دهند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
طلبکاران به اندازه طلبی که دارند می توانند اموال پدرتان را توقیف کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چراثلث پدربزرگ کسرشود مگر به نفع کسی دیگر وصیت شده؟

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام. در صورت شناسایی و توقیف مال، میزان دیون قابل مطالبه است، مازاد بر مال نیز کماکان بعنوان بدهی پدرتون منظور و باقی است مگر اینکه رضایت طرفین دعوی اخذ شود یا...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طلبکاران به میزان سهم‌الارث پدرتان می‌توانند نسبت به طلب خودشان توقیف نمایند.