مشاوره حقوقی رایگان - به تعویق انداختن جلسه دادگاه

با سلام و احترام،

بنده دو پرونده مفتوحه دارم. پرونده اول با موضوع کلاهبرداری هنوز شعبه‌ای برای آن تعیین نشده است.

سوالی که دارم این است که آیا می‌توانم پس از دریافت پیامک تعیین شعبه برای پرونده اول، لایحه‌ای به دادگاه ارائه دهم و در آن توضیح دهم که پرونده دیگری با موضوع فحاشی، تهدید، توهین و ورود به عنف در جریان رسیدگی است و تقاضا کنم که رسیدگی به پرونده کلاهبرداری تا بعد از اتمام رسیدگی به پرونده اول به تعویق بیفتد؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه صحاف رضوی

سرکار خانم سیده فاطمه صحاف رضوی :

خیر، امکان پذیر نیست. دو پرونده با موضوعات مستقل از هم هستند که هر پرونده به صورت جداگانه رسیدگی می‌شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام خیر ارتباطی با یکدیگر ندارند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر هر کدام مجزا رسیدگی خواهد شد زیرا موضوع و اصحاب متفاوت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
رسیدگی به پرونده به تعویق نخواهد افتاد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر پرونده ها به یکدیگر مرتبط باشد است امکان وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دو پرونده با موضوعات مستقل از هم هستند به هر پرونده به صورت جداگانه رسیدگی می‌شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده مرتبط باشد در یک شعبه رسیدگی می شود در غیر این صورت به نظر به درخواست شما توجه نمی شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به این صورت که توضیح دادید خیر مگر اینکه پرونده ها از نظر رسیدگی با هم ارتباط کانل داشته باشد و تاثیر

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر این امکان وجود ندارد اما اگر طرفین در هر دو پرونده یکی هست و ارتباط به یکدیگر دارند میتوانید تقاضای رسیدگی در یک شعبه و لف هر دو پرونده را داشته باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ چنین امکانی فراهم نمی‌باشد و هر پرونده شرایط خود را دارا می‌باشد.