مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین سند دار

سلام ، زمین 10 هکتاری به اسم بابام هست اما عموم 15 ساله میکارد، الان میخواستیم زمین رو بگیریم نداد ، میخوام بدونم راه حل قانونی این چیه، میگن قاضی میپرسه تا الان کجا بودید ، اون وقت چی باید گف ، والا ما که تازه فهمیدیم این آقا داره میکارد و نمیدهد ، در هر صورت راهی هست که گرفت با اجرت المثل ، چقدر زمان میبرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر مستندات دارید اری راه حل وجود دارد
با یک وکیل همراه شوید
زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طریق دادگاه دادخواست بدهیدتا رسیدگی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مرور زمان تاثیر در ادعای شما ندارد لذا شما هر زمانی می‌توانید به ملک پدری‌تان مطابق اسناد مالکیت رجوع نمایید و حتی اجرت المثل ایام تصرف را از عمو بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به مشاوره تلفنی است ولی حرف قاضی هم پاسخی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اگر شما سند مالکیت دارید شما باید با توجه به اصل موضوع ، دادخواست مناسب به طرفیت متصرف اقامه نمایید
و به سند مالکیت خود استناد نمایید
و امکان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود خواهد داشت
و ..

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگرسنددارد دادخواست خلع یدبدهیدواگرقولنامه عادی داردابتدااثبات مالکیت وسپس خلع ید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقی که متعلق به شماست با مرور زمان از بین نمیرود با ارایه سند مالکیت میتوانید هم خلع ید وهم اجرهالمثل را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به خلع ید بدهید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید.
اینکه بعد ده سال اقدام کرده اید مشکلی پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد
.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. گذشت مدت مذکور در سوال مانع احقاق حق شما نمیشود. اگر سند رسمی دارید به دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک دادخواست خلع ید تقدیم کنید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به ارائه اطلاعات بیشتر و مشاوره تلفنی است.

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
آیا زمین دارای سند رسمی مالکیت است؟

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از اذن قبلی رجوع نمایید و خلع ید ایشان از دادگاه بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به سند مالکیت، دادخواست به خواسته‌های خلع ید و اجرت‌المثل ایام تصرف در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.
مدت زمان مشخص و معینی در این ارتباط قابل بیان نیست.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام
بله امکان دارد. نیاز به بررسی اسناد و مدارک شما دارد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرمدارک مالکیت دارید ملک متعلق به پدرتان است و می توانید ازعموی تان اجرت المثل هم بگیرید بهتراست وکیل داشته باشید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام اظهار نظر قطعی نیاز به اطلاعات بیشتری دارد ولی بطور کلی مرور زمان باعث از بین رفتن حق و حقوق شما نمیشود و همچنین پدر شما می تواند اجرت المثل این چند سال را مطالبه کند.و نکته دیگر اینکه در نظر داشته باشید که طرح و دفاع از دعوای حقوقی به مراتب از دعوای کیفری از حساسیت زیادی برخوردار است چون طرح نادرست و دفاع غیر فنی شما باعث از بین رفتن حق همیشگی شما نسبت به این موضوع خواهد شد.لذا پیشنهاد می‌گردد برای این دعوا حتما از وکیل و حتی الامکان از مشاوره وکیل بهره مند شوید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام می توانید تصرف عدوانی و اجرت المثل ایام نصرف اقدام نمایید سند مالکیت شما باید رسمی باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بله میتوانید طرح دعوی کنید