مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین ارثی

با سلام و احترام / پدر من سال 1375 سهم الارث خود را در حق برادران خود مصالحه کرده و در سال 1376 پشیمان شده و اقدام به انحصار وراثت نموده و سپس سهم الارث ش را به نام من سند زده بعد از 28 سال اینجانب برای رفع تصرف عموزاده ها از سهم الارث پدرم مراجعه کرده ام ایشان از رفع تصرف سر باز میزنند بنده می توانم زمین هایی را که پدرم به نامم سند زده از آنها پس بگیرم ؟ لطفا راهنمایی ام کنید .
ممنون از شما بزرگواران .

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پدرتان زنده بوده باشد ارث متصور نیست زیرا ارث زمانی متصور است که شخص فوت نموده و مالی برای وراث بگذارد علیحال با توجه به اینکه می‌فرمایید مال را به برادرانش مصالحه نموده احتمالاً ایشان اسنادی نسبت به این مصالحه دارند پس معامله بعدی انتقال به نام شما باطل است و می‌تواند از مصادیق فروش مال غیر باشد لذا نیاز به دفاع تخصصی در این خصوص داریدکه می‌توانید از طریق دادراه جهت مشاوره تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این پرونده دو بعد دارد یکی اینکه شما سند مالکیت اگر داشته باشید میتونید ایشان را خلع ید کنید ولی نکته دوم اینکه در سوال خود مطرح کردید پشیمان شده . اگر این پشیمانی صورتجلسه شده و طرف مقابل رضایت داده است که همه چیز گویا و روشن است و حقوق شما پابرجاست ولی اگر این پشیمانی یک طرفه بوده ارزش قضایی ندارد و شما مالک نیستید و در نهایت محق نخواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلحنامه به صورت قانونی تنظیم و فسخ یا اقاله نشده باشد معتبر است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد.
بستگی دارد در چه قالبی سهم خود را به برادران منتقل کرده باشد و ابراز پشیمانی هم آیا دو طرفه بوده یا یک طرفه.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

مفاد عقد صلح خیلی مهم است که صلح نامه چگونه تنظیم شده است

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

پاسخ به این سوال نیاز به بررسی اسناد و مدارک شما دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
عقد صلح عقد لازم است و قابل فسخ نیست
عموها مالک زمین هستند
امکان بطلان سند مالکیت شما وجود خواهد داشت
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر صلح‌نامه‌ای که موجب انتقال سهم‌الارث پدرتان به عموهایتان شده است فسخ نشده باشد یا اینکه منجر به اقاله نشده باشد به قوت خود باقیست و شما در این ارتباط فاقد حق می‌باشید.

ساره خادمی

ساره خادمی :

عقد صلح به قوت خود باقیست ،مگر اینکه به نحوی فسخ یا اقاله شده باشد.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام مستندات باید بررسی شود ولی امکان مطالبه و احقاق حق است
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله خلع بدهید بهتر است سط وکیل دادگستری این کار انجام شود چون آنها نیز دست نوشته‌ای از پدر شما داشته و علاوه بر آن در این مدت متصرف ملک بوده‌اند