مشاوره حقوقی رایگان - نزول

بنده دوماه هست 20میلیون نزول کردم و قرارداد 6ماهه بستم که بعد 6ماه 50 میلیون بدم بهش وای ایشان چون چکم بدون تاریخ بود یگانه بعد 50 میلیون رو اجرا گذاشت و برگشت خورد متاسفانه قرارداد هم دست اونه دست من نیست و یکماهم سود پولشو دادم
تمام پیام هاش رو دارم که پولی بهم داده 20 ت بوده و نزول بوده

بنظر شما چکار کنم الان میگم بیا دوماه گذشته سود اینماهم بدم با اون 20 میلیون اصل کاری قبول نمیکنه نامردی و گوش بری میکنه

میشه شکایتش کرد ؟!

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید طرح دعوا نمایید وخودرا براگرفتن نزول مضطر نشان دهید وثابت کنید وگنه پای شماهم گیر است

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله امکان دفاع برای شما وجود دارد. در صورتیکه ایشان دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح نمایند شما دفاع تضمینی بودن چک را انجام میدهید و مستندات خود را ارائه می نمایید که مبلغ 20 میلیون تومان از ایشان دریافت کرده اید . با توجه به اینکه این سبک پرونده ها ریزه کاریهای خاصی دارد پیشنهاد می شود از مشاوره تلفنی بهره بگیرید. امکان شکایت کیفری ربا برای شما وجود ندارد. اما از لحاظ حقوقی امکان دفاع دارید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت چک هستید مگر اثبات ربا که در اینصورت خودتان نیز مشمول مجازات خواهید بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت معامله ربوی با درخواست کارشناسی خواهید داشت.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر ادله و مدارک قابل استناد دارید می توانید با اعلام این که اضطرار داشته اید به اتهام ربا خواری از نامیده شکایت نمایید ، تشخیص و نظر قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است ،

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

بله از طریق طرح شکایت اخذ ربا قابل پیگیری هست مضافا اینکه در صورت طرح شکایت موضوع جهت احراز دریافت مبلغ اضافه بر دریافت از شما به کارشناس رسمی حسابرسی ارجاع میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بتوانید شرایط اضطرار خود را در ربا اثبات کنید قابل مطالبه است