مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم ارث خود

سلام و درود بر شما...
"ما5برادر، و 1خواهر هستیم، که از بین ما من و خواهرم مستقل از مادرمان و متاهل بوده ایم، اکنون 4سال از فوت پدرم می‌گذرد و همین اخیرا من موفق به پرداخت مالیات بر ارث متوفی پدرم شدم که برای دریافت حساب بانکی هایی که در بانک بوده می‌خواهد یا یکنفر را به عنوان وکالت ما میان خودمان انتخاب کرده یا باچند ومرک همه وراث سهم خودرا دریافت کنند، بعدازاین مرحله اموال غیرمنقول چگونه بین ورثه تقسیم می‌شوند واگر2نفرازما سهم خودرا ازتنها ملک مسکونی 2طبقه مرحوم پدرم خواستار باشندچطور می‌شود سهم ارث خود را مطالبه کرده وجداشود؟!
"سپاس گذارم اگر جواب هر سوالی که شده را بدهید چون مهم است"

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام معمولاً آپارتمان ها قابل تقسیم فیزیکی نیستند بنابراین باید ملک فروخته شده و هر شخص سهم خود را از مبلغ ملک دریافت نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تقسیم اموال وماترک متوفی کلا یاباتوافق بین ورثه تقسیم میشود یاکلااگر اختلاف باشد بسته به قابل افراز بودن یا نبودنش از طریق دادگاه انجام می گیرد لذااگر ماترک متوفی ملک مسکونی است چون غیرقابل افراز است لذااز طریق مزایده دادگاه به فروش وسهم هریک به حصه قانونی اش به او می دهند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید درخواست دستور فروش ملک مشاع مطرح کنید .
موفق باشید .

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر وراث بر نحوه تقسیم توافق نکنند بسته به تعداد اموال و مشخصات هر کدام به ترتیب تفکیک، تعدیل و رد اضافه قیمت یا فروش می رسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آپارتمان قابل افراز نمی‌باشد می‌بایست یا با یکدیگر توافق کنید یا از طریق دادگاه به فروش برسانید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه توافقی در تقسیم وجود نداشته باشد ملک به فروش خواهد رسید و ئه‌م هر وارث از حاصل فروش به وی پرداخت خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در چنین مواردی معمولا به فروش رفته و قیمت تقسیم میشود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه بین وراث توافق باشد بر اساس توافق در غیر این صورت تقاضای تقسیم و فروش ترکه راه حل خواهد بود، نکته اینکه در صورت فروش املاک به وراث تعلق نمی‌گیرد و فقط وجوه حاصل از فروش ین ورثه تقسیم می‌گردد بنابراین بهتر است موضوع با توافق حل و فصل گردد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

سوالات شما شامل چندین بخش تخصصی می‌باشد که نیاز به بررسی مدارک و مشاوره حضوری میباشدجهت همین امر گزینه مربوط را فعال نمایید

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام.
ابتدا گواهی انحصار وراثت از طریق خدفتر خدمات قضایی و ارسال به شورای حل اختلاف و سپس درخواست تقسیم ترکه متوفیدر دادگاه حقوقی، ارائه شود که در خصوص تقسیم هم وراث می توانند به تراضی یکدیگر قراری بگذارند.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام معمولا به فروش می‌رسد و هرکس سهم خود را برمیدارد