مشاوره حقوقی رایگان - حق الارث

با سلام ، برادر خانم من از کلیه وراث حتی از مادرش وکالت بلاعزل گرفته و منزل ارثیه ای پدرشان فروخته و بنام خود زمینی خریده و ساختمانی بنا نموده است . و از بابت حق الارث به وراث چیزی پرداخت نکرده است. 1- خانم بنده چطور میتواند حق الارث را مطالبه نماید. 2- از کجا بدانیم که آیا وکالت بلاعزل بوده یا فقط برای فروش منزل ارثی بوده چون اگر وکالت بلاعزل گرفته باشد الان هم معتبر است.

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام وکیل باید رعایت غبطه و مصالح موکل را نمایدهمچنین حساب دوران تصدی را ارائه دهند خانم شما می توانند ثمن سهم الارث را از وکیل مطالبه کنند در خصوص وکالت به دفترخانه تنظیم کننده مراجعه نماید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام با طرح دعوای کیفری خیانت در امانت یا طرح دعوای حقوقی محاسبه مبالغ دریافتی ایشان بابت فروش ملک می‌توان احقاق حق نمود
بابت وکالت بلاعزل نیز با مراجعه به دفترخانه یا خریدار خانه و ملاحظه مبایعه نامه فروش خانه که شماره وکالتنامه آمده می‌توان فهمید بلاعزل بوده یا نه
برای مشاوره دقیق تر می‌توانید با شماره
09121879857 تماس بگیرید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام بایستی میزان اختیارات وکالت نامه ایشان بررسی شود که ایا حق فروش داشته و ایا حق دریافت وجه را داشته و غیره اگر برخلاف اختیارات اقدام کرده باشه حق تعقیب کیفری برای وراث‌محفوط میباشد.

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام اول یه اظهارنامه مبنی بر مطالبه سهم الارث براش بفرسته اگر جواب نگرفت وبعد از طریق دادگاه مطالبه نماید و میتوان رونوشت وکالتنامه از همون دفتر اسناد رسمی بگیرید