مشاوره حقوقی رایگان - مال ترکه

زنم از برادرانش شکایت کرده و ارثیه میخواد زمین کشاورزی هست برادرانش تقسیم نامه دادند به دادگاه چجور میتوان آن تقسیم نامه را باطل کرد خودش هم امضا نکرده

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام دادخواست باعنوان ابطال تقسیم نامه را تقدیم دادگاه کنید و به دلیل عدم امضای حتی یه نفر از ورثه ازدادکاه بخواهید تا تقسیم نامه را ابطال کند

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام.اگر ادعا دارید تقسیم نامه جعل شده و از طرف مرحوم نیست درخواست ارجاع به کارشناسی از شعبه بکنید . اگر هم برادر خانم شما به تنهایی و بدون حضور مرحوم و بدون درنظر گرفتن سهم خانم شما ارثیه،و ماترک و ارث را بین خود تقسیم کرده اند این تقسیم فاقد اعتبار و به غلط انجام شده و میتوانید ابطال ان را قبل از مطالبه سهمالارث از دادگاه بخواهید.

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
آن تقسیم نامه قابلیت استفاده علیه همسر شما را ندارد.