مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام 4سال پدرم فوت کرده و مادرم اجازه تقسیم ارث نمی دهد ما هم کارگر ساده هستیم خودش توی خونه نشسته و کشاورزی زیاد ماهم محتاج یک لقمه نون شب هستم شکایت کردم دوسال وکیل هم گرفتم هنوز هیچ جوابی من نگرفتم خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. جزییات دادخواست و رای صادره از دادگاه را شرح دهید لطفا .

پرسشگر :

سلام وکیلم نه جواب تلفن میدهد نه پیام منم خونهم جزیره قشم هست ومحل وکیل و دادگاه سنندج است

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

وقتی وکیل دارید باید ازایشان پیگیری کنید . چون پرونده دست ایشان هست و اطلاعات کافی دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزبز چون وکیل شما به مسایل فنی وتخصصی پرونده واقفه ، بهترین شخصی که میتونه بهتون جواب بده اونه .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تقسیم ترکه یابه تراضی است یا بااجبار که تقسیم ترکه ازطریق دادگاه ازمصادیق تقسیم بااجباراست
شماباید بعداز تحصیل گواهی انحصاروراثت دردادگاه اخرین اقامتگاه متوفی درخواست تقسیم ترکه مطرح کنید

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

سلام دادخواست تقسیم ماترک و عنداللزوم دستور فروش بدید به نتیجه میرسه