مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و سنوات گارگر

بنده کارفرما داشتم که با یک کارگر بصورت شفاهی بر میزان دستمزد توافق کردیم و اکنون بعد از 8 ماه کار درخواست عیدی کرده که بنده چون مبلغ حقوقشو با توجه به عدم نیاز به بیمه و در نظر گرفتن مشخص کردم
عیدی براش در نظر نگرفتم
ایا اکنون با توجه به اینکه قرارداد کتبی و فیش حقوقی نداریم و اینکه مبلغ ماهیانه حداقل 14 برای 8 ساعت کار واریز کردم بحسابش
ایا شامل عیدی میشود طبق قانون کار یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر تابع قانون کار باشد اری وگرنه پیمانی باشد خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رابطه کارگری در میان باشد می‌بایست تمام حقوقش کارگر پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت شما می توانید در جلسه رسیدگی اعلام کنید که مبلغ 14 میلیون بابت سنوات و عیدی و حقوق وی بوده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قانون روابط کارگر و کارفرماست