مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سفید امضا بعد از ادعای جعل

با سلام.درخصوص مبایعه نامه ای تایپی فروشنده شکایت جعل امضاء کردن کارشناسی بدوی امضاء را مثبت اعلام کردند. با اعتراض شاکی به هیئت 3نفره ارجاع شد. دربند1 امضا را منتسب به شاکی و مثبت اعلام کردند. ولی دربند 2 تقدم امضا را نظر دادند. هر چند پایین متن با خودکارتوضیح دارد و به همین دلیل دو امضاء درج شده. آیا با توجه به این که موضوع سفید امضاء توسط شاکی ادعا نشده و دلیل هم ارائه نشده پازپرس به کارشناسی 5 نفره ارجاع می دهد؟. سپاسگذارم از همه عزیزان

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام در صورت اینکه شاکی امضاء خودشون را قبول دارند و ادعا دارند این ورقه سفید امضاء بابت موضوع دیگری بوده به نظر شما محکوم می شوید ولی در صورت اینکه اساسا منکر امضاء شده اند تصمیم دادگاه به نفع شما صادر می شود و پذیرفتن اعتراض به نظريه کارشناسی با قاضی رسیدگی کننده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نظریه کارشناسی به شعبه واصل می‌شود بزار طرفین صرف یک هفته نفیاً یا اثباتاً حق اعتراض دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اعتراض به هیات کارشناسی 5 نفره ارجاع میشود