مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند خوانده

سلام من فرزند خوانده دارم الان 3سالشه با شوهرم اختلاف داریم در صورت جدایی دخترم رو به من میدن کار دولتی ندارم ولی از لحاظ مالی خودم و خانوادم مشکلی ندارن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با توجه به شرایط خود درخواست حضانت فرزند را دهید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام تا 7 سالگی حضانت با مادر است و بعد از آن با پدر مگر اینکه عدم صلاحیتش ثابت بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله طبق قانون حضانت هفت سالگی با شما خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شرایط فرزندخوانده بررسی شود امکان اینکه بهزیستی کلاً فرزند را بگیرد وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سال شما واضح نیست نیاز به توضیحات بیشتر است که دخترتان چند سال دارد؟ آیا منظورتان حضانت است؟ آیا می‌خواهید طلاق بگیرید؟ لذا می‌توانید از طریق دادراه جهت توضیحات بیشتر و اخذ راهکار قانونی با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید در دادگاه درخواست بدهید و باید موافقت گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا هفت سالگی بر طبق قانون حضانت با شماست