مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف فرزند خوانده بعد از طلاق

سلام من خانم و درحال جدایی هستم یک فرزند خوانده دارم بعد از جدایی بخواهم فرزندم رو نگهدارم دادگاه هیچ مخالفتی نمیکند؟من از این بابت نگرانم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
منظور از فرزندخوانده اگر فرزندانی باشد که از طریق بهزیستی به زوجین واگذار میشود تا زمان زندگی مشترک امکان نگهداری است و بعد از طلاق توسط بهزیستی باید شرایط نگهداری توسط زن مجرد بررسی شود در غیر این صورت سلب صلاحیت میشوید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام لطفا بین ساعت 6 الی 8 بعد از ظهر تماس حاصل فرمایید 09159249885
در ظر داشته باشید فرزند خواندگی در صورتی که در شناسنامه ذکرنام شود به عنوان فرزند زوجین تلقی شده و در صورتی که زوجین از یکدیگر جدا شوند امکان باز پس گیری طفل از سوی سازمانی که طفل را به زوجین داده است می باشد.