مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک

سلام
چند روز پیش مادرم رو به خاطر سرماخوردگی دکتر بردم دکتر و دکترش گفت باید سی تی اسکن ریه انجام بدهد و مارو فرستاد بیمارستان و بعد مامانم رو بستری کرد ،تو بیمارستان به خاطر کم خونی مامانم بهش خون فاسد تزریق کردند با این که گفتم به پزشکش که مامانم یک بار قبل خون تزریق کرده بود و بهش آلرژی داده باز خون و تزریق کردن که این بار باعث مرگش شد

چطوری میتونم از این دکتر شکایت کنم پیش چه وکیلی باید بروم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید و سپس تحت عنوان قصور پزشکی شکایت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام قتل غیرعمد بعلت قصور پزشکی ازطریق دفاترخدمات قضایی شاکی وپیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان نظام پزشکی و دادسرای رسیدگی به جرایم پزشکی اقدام شود و شکواییه تخصصی تنظیم گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در اینجا فوراً شکایت کنیدموضوع می‌بایست از طریق دادسرای محترم جرایم پزشکی بررسی شود هر کسی پرستار دکتر موارد قصوری انجام داده باشد اگر به عمد باشد که قصاص دارد در غیر این صورت می‌بایست دیه متوفی پرداخت شود در این خصوص می‌توانید با بنده تماس بگیرید اینکه شخص فوت نموده است باید بررسی گردد که به چه علت بوده علت آن مهم است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است وکیل اخذ نمایید. شکایت قصور پزشکی از پزشک و کادر درمان از طریق دفاتر خدمات قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام پزشکی شکایت خود را پیگیری کنید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام از طریق نظام پزشکی مبنی بر قصور پزشکی پیگیری کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. باید شکایت خود را مبنی بر قتل غیر عمد ناشی از قصور پزشکی مطرح نمایید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به وکیل مر اجعه کرده و تحت عنوان قصور منجر به قتل غیرعمد پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق نظام پزشکی پیگیر شکایت خود شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سازمان نظام پزشکی و دادسرای جرایم پزشکی اقدام نمایید