مشاوره حقوقی رایگان - فوت بیمار در اثر قصور پزشک

همسر من با سابقه بیماری کرون برای جراحی خارج کردن رحم بستری شدن حین جراحی مشخص شد انسداد روده دارند که جراح عمومی بخشی از روده را برداشتند.بعد از ده روز بخیه ها پاره شد و فیستول زد پزشک چون ایران نبود به پزشک دیگری ارجاع داد که دو ماه توی بیمارستان دیگر تحت نظر بودن.در همین حین آمبولی کردن.بعد دوباره همون پزشک اول جراحیشون کردن و سر روده رو بیرون گذاشتن مجدد چند تا فیستول دیگه ایجاد شد بعد از یک ماه گفتند من کاری از دستم بر نمیاد و همسر من فوت کردن.در صورتی که بعمل علت سابقه بیماری کرون اصلا نباید دست به روده میزدن. الان من چه طور میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادسرای ویژه جرایم پزشکی حتما اقدام به طرح شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید قصور پزشکی را ثابت کنید می توانید دیه خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه قصور پزشکی را مطرح نمایید تا توسط کمیسیون پزشکی علت فوت و قصور پزشک مشخص گردد