مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تخلیه ملک توسط مستاجر

به مغازه ای که فقط سرقفلی دارد رو سه سال پشت سر هم اجاره کردم. الان که مغازه رونق گرفته، دقیقا ده روز قبل از تاریخ سررسید قرارداد مالک سرقفلی میگه راس تاریخ مقرر باید تخلیه کنم.توی قرارداد هم وجه التزام ذکر شده.هیچ راهی ندارد که دیرتر تخلیه کنم یا راهکار دیگری که بتونم ازش زمان بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به تخلیه هستید و البته سرقفلی شما مشمول تورم می‌شود میتوانید در این خصوص از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید در پایان مدت قرارداد ، مغازه را تخلیه نمایید مگر با موجر توافق نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه ولی مبلغ سرقفلی به قیمت روز باید پرداخت شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با انقضا موعد موظف به تخلیه هستید مگر اینکه رضایت موجر را جلب نمایید .