مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام

باسلام بنده یک کارگرم دوسال پیش برای یکی از اقوام رفتم ایزوگام کنم .تقریبا سی متری از کار مونده بود که اومد وبحثمون شد و زنگ زد یک نفر دیگر اومد وقرار شد اون بیاد و کار رو تموم کند و من هم بدون گرفتن دستمزد رفتم اون موقع اوایل تابستون بود خلاصه سه چهار ماه بعد در اولین بارش زنگ زده که سقف خونه نم زده گفتم مگه بقیه کار رو اون طرف انجام نداده گفت نه خوب طبیعی هست که باید آب بدهد و خلاصه بعداز دوسال رفته شکایت وکارشناس برده و33میلیون خسارت نوشته .ممنون میشم از شما که راهنماییم کنید چگونه از خودم دفاع کنم؟ چون کارگر وخداوکیل هیچی هم ندارم .متشکرم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما ایزوگام نموده‌ایدموظف بودید که مطابق قانون به طور صحیح آن را انجام دهید و در این خصوص شما مسئولیت دارید

اما اگر مبلغی طلب دارید شما نیز می‌توانید مبلغ خود را مطالبه کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید با مستندات و شهود و رای دادگاه مشاهده شود اعتراض کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما صرفاً انجام دهنده بوده‌اید نه خدمات پس از فروش بهتر است که در این خصوص جهت مشاوره‌ای بهتر از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما مسئولیت ایزوگام کردن خانه را طبق قرارداد برعهده گرفته بودید طبق قانون مسئولیت این امر بر عهده شماست.
از سوی دیگر شما می‌توانید نسبت به أخذ مطالبات خود از طریق دادگاه اقدام نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و ایشان باید برای اثبات تقصیر شما دلیل بیاورد و شما نیز می‌توانید به انجام کار توسط ایزوگام کار دیگر اشاره نمایید.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه هیچ پولی از ایشان دریافت ننموده اید و این مطلب با استعلام کارشناسی از بانک مشخص خواهد شد، به این مطلب استناد کرده و عنوان نمایید که ایشان از شما درخواست کار کرده اند اما در میانه کار، به شما اجازه ادامه کار نداده و شخصاً خواستار توقف کار شده و دستمزد شما را نیز پرداخت نکرده اند و شما بابت نقص باقیمانده نهایی کار که به درخواست کارفرما و حتی بدون پرداخت حد اجرت عمل انجام شده، رها شده بوده است؛ مسئولیتی ندارید و کارفرما خود وفق قاعده فقهی اقدام، علیه خود اقدام نموده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به همین صورت که فرمودید دفاع نمایید
و