مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نم از طبقه بالا

با سلام سقف منزل ما از طبقه بالا نم داده و سقف ریزش کرده بعد از درست کردن لوله صاحب خونه گفت لوله مشترک آب بوده همه باید خسارت بدهند همسایه ها قبول کردند حالا همسایه بالایی سقف ما درست نمیکند و عنوان کرده خودتون برید درست کنید بعد فاکتور بیارید الان ما باید چی کار کنیم مگر وظیفه خود طبقه بالا نیست خسارت به واحد ما تعمیر کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از لوله‌های اختصاصی بوده طبقه دوم باید هزینه آن را بپردازد و درست کند اگر از هزینه‌های مشترک بوده می‌بایست کارشناسی شود که بهترین راه برای تعمیر چیست و هزینه را همه بپردازند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اشتراکی با‌شد برعهده تمام مالکین مشاعی است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

میتوانی از همسایه بالایی شکایت درصورت نیاز به پاسخ تکمیلی گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بدوا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید تا مقصر مشخص شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا می توانید درخواست تامین دلیل داشته باشید و سپس بر مبنای آن دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر لوله مشترک باشد همه مالکین باید هزینه های را پرداخت کنند و مدیر ساختمان باید یکی را بیاره تا کار شما را انجام دهد.