مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعمیر سرویس ها توسط واحدبالایی با وجود شکایت حقوقی و تامین دلیل

باسلام با حدود 10 ماه قبل بدنبال نم از سقف سرویس ها ...از واحد بالایی و عدم اقدامی از سوی مالک بنده تامین دلیل و شکایت حقوقی کردم که واحد مربوطه حتی اجازه بازدید کارشناس رو هم ندادند و بعد مدتی گفتند کف سرویسها رو درست کردم و من هم متعاقبا شروع به بازسازی و تعمیر و نقاشی واحدم کردم اما بعد چند هفته مجددا نم ....شروع شد تا اینکه بحدی وسعت خرابی های سقف زیاد شده که مدام اب از چند جا می چکه و با این اوضاع نه کسی واحدم رو می خره نه مستاجر میاد بشینه و علاوه بر خرابی های ناشی از نم سقف از بابت خالی ماندن خانه نیزمتضرر شده ام. حال واحد بالایی نه جواب تلفن میده و نه اقدامی در جهت رفع نم ...با وجود شکایت 10 ماه قبلم که هنوز هیچ خسارتی هم دریافت نکرده ام و واحد بالایی هیچ اقدامی در جهت رفع نم نمی کند چه راهکار فوری جهت فشار بر این همسایه بی وجدان جهت تعمیر سرویس هایش پیشنهاد می کنید ....عاجز شده ام ...

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در مباحث مسئولیت مدنی فرض بر عدم احراز سوءنیت است. یعنی فرد با انجام فعل و تصرف در مالش قصد ضرر رساندن به دیگران را ندارد. اگر قصد سوء احراز شود، جنبه کیفری پیدا می‌کند؛ یعنی عنوان تخریب مال غیر مطرح می‌شود.و شما میتوانید علاوه بر جبران خسارات شکایت کیفری نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نیازمند کارشناسی بوده حسب بررسی کارشناسانه می‌توان قضاوت کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت قبلی خود را پیگیری نمایید ویا مجدد طرح شکایت و مطالبه خسارت نمایید