مشاوره حقوقی رایگان - رطوبت و نم در سرویس بهداشتی

با سلام و احترام. ما در آپارتمانی زندگی میکنیم که از 20 مرداد 1402 تا 6 روز پیش، آب از سقف سرویس بهداشتی به پایین می ریخت .... به واحد بالا گزارش دادیم و بعد از گذشت 5 روز، ایشان فقط اب روشویی را قطع کرد تا نم برچیده شود ولی طبق نظر کارشناس نشت یاب، اقدام اساسی برای عایق بندی، کف سازی و برطرف کردن منشاء نشت و چکیدن آب نکرد. در ضمن توالت را هم روی توالت فرنگی کار کرده و سیفون ندارد و در آنجا هم کمی نم اطراف لوله مشاهده شده،،، لطفا راهنمایی بفرمایید که چه اقدام قضایی میتوان انجام داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید الزام همسایه را بخواهید و خسارت خود را نیز می توانید مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری علت رطوبت و میزان خسارت تعیین گردد

و سپس شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت همسایه اقامه نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا تامین دلیل بعد دادخواست مطالبه خسارات وارده و الزام به تعمیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید طبق نظر کارشناسی ایشان را ملزم به رفع خسارت نمایید و اگر ایشان این اقدام را انجام ندهد می‌توانید خودتان انجام بدهید و هزینه را از ایشان دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به برررسی نظر کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تامین دلیل نمایید و شکایت شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل و استشهادیه محلی بعد شکایت