مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده به دلیل عدم تحویل ملک

بنده یک واحد اداری در طبقه دوم در تاریخ 1402/05/09پیش خرید کردم وتمامی پول آن طبق چک و نقدا قبل از تاریخ تحویل ملک تکمیل وجه نمودم تاریخ تحویل ملک 1402/11/25 بود در تاریخ 1402/11/25 اظهارنامه براش فرستادم ولی هیچ جوابی نداده و دوباره در تاریخ1402/11/28 دوباره اظهار نامه برایش فرستادم ولی جواب نداد
آقای فروشنده ملک را تکمیل نمیکند و یک قفل درب ساختمان زده و نه جواب تلفن می‌دهد
نحوه شکایت از ایشان را لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بدوا وکیل اختیار نمایید تا دادخواست تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تحویل مبیع را می‌توانید بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست با توجه به مفاد و شروط مندرج در قرارداد ، دادخواست الزام به انجام تعهد اقامه نمایید
و