مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

در سال 1390 پدر همسر فوت کرده و در سال 1400 همسر فوت کرده تاکنون کسی اقدام به اجرت المثل ایام تصرف نکرده و لذا همسر و فرزندان متوفی در خصوص اجرت المثل ایام تصرف نسبت به مادر همسر و خواهر و برادر همسر اقامه دعوا کردند نحوه دریافت اجرت المثل چگونه قابل دریافت است؟ تشکر و سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توسط کارشناس مربوطه مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست انحصار وراثت گرفته شود هر کسی که سهمی دارد می‌تواند شخصاً یا توسط وکیل اقدامات لازم را انجام دهد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با احراز تصرفات ، برابر نظريه کارشناسی رسمی دادگستری اجرت المثل محاسبه و متصرفان به پرداخت آن محکوم خواهند شد.