مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال توقیف شده

باسلام ودرودبنده یک پرونده داشتم بابت استرداد لوازم داربست فلزی داخل ساختمان که صاحب ملک مانع از بردن لوازم شد طرح دعوا کردم وپس از نزدیک به دو سال رای قطعی به نفع بنده صادر شده درخواست اجرا زدم بابت استرداد لوازم پرونده به اجرای احکام رفته و بابت اجرت المثل دست کارشناس دادگستری حال که بابت پیگیری به اجرا مراجعه کردم قاضی شعبه میگوید این اموال قبل از اینکه شما رای بگیرید بابت پرونده ای دیگر در شعبه ای جدا توقیف شده است لطفا راهنمایی کنیدبابت استرداد مال توقیف شده و دریافت اجرت المثل ایام تصرف چه اقدامی باید انجام بدم ؟باتشکروسپاس فراوان ازتمام وکلای بزرگوار.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر عین باشد متعلق به صاحب عین است وگرنه توقیف مقدم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر اموال شما توقیف شده و بدهی ندا رید بعنوان معترض ثالث اجرایی وارد پرونده شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تعارض دو رای صورت گرفته که قابل اعده دادرسی ست