مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

بنده ییک آپارتمانی رو با عموی خودم خریدم ایشون یکسال بعداز خرید سال 90 بدون رضایت من وبدون قرارداد بدون اطلاع من 3تومن مستاجر رو داده وخودش رفته تا سال 1399مفت ومجانی بدون یه قرون کرایه وپول پیش نشسته وهرسال گفتم خالی کن نکرده سال 99به بنده گفت پولم رو بده تو بیا 9سال استفاده کن من همون 3تومن رو دادم قرار شد 2هفته ای خالی کنه وبره خونه ی خودش خونه یی که باپول اجاره های من که نداده رفته خریده 2هفته شد 6ماه خونه خودش رو درست کرد دوباره سر از خود بدون قرارداد اینجا 4سال مفت ومجانی نشسته الانم یک سال خالی کرده کلید ومدارک نمیده بنده استفاده یا شکایت کنم خالی کرده براش احضاریه فرستادم میخوام تمام حق وحقوق واجاره های این همه سال رو با دیر کرد وتاخیرش بگیرم میتونم یانه شاهد هم دارم که ایشون 12سال اونجا مفت ومجانی نشسته خودم نمیتونم برم دنبالش وکیل میخوام که حق وحقوقم رو تمام کمال بگیره لطفا یکی رو به بنده معرفی کنید کارم رو انجام بده از خجالتش درمیام ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از قسمت درخواست وکیا=ل در سایت اقدام کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
امکان پیگیری موضوع مطروحه برای شما وجود دارد .
دادخواست مطالبه سهم الشرکه را مطرح نمایید
درصورتی که در ملک متصرف هستند دادخواست خلع ید مشاعی بدهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده و نظر به اسناد و مدارک مطروحه نیازمند دفاع مناسب در این خصوص و یا تقدیم دعوی مناسب در مورد موضوع خواسته می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و ابتدا اظهارنامه برای شریک اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اجرت‌المثل ایام تصرف از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. موضوع شما قابل اقدام و پیگیری است و مقدمات آن ارسال اظهارنامه و ... است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید و یک اظهارنامه برای شریک ارسال کرده و دادخواست ثبت نمایید