مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد سازنده ملک

من یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم
580 دادم فروردین 1403 قرار تحویل ولی با مالک به مشکل خوردن و‌سازنده به تعهداتش عمل نکرده و اصلا نیتش کلاهبرداری بود چون مالک اجازه واگذاری تا پیش رفت 30 درصد نداده
حالا من شکایت کردم و پرونده آگاهی رفته و همه چی بر علیه سازنده حالا که به دادگاه اومده قاضی به حقوقی ارجاع میدهد
حالا امکان دارد اینجا اعسار بدهد و قبول بشود و پول من رو تقسیط کنند غرامت این ها نمیدن؟بدبخت شدم
من چک ضمانت دارم از ایشون
زمین تو مرحله نقشه پروانه مونده
تکلیفم‌چی میشه پرونده چرا یک دفعه ورقش برگشت??

پاسخ ها :

عدم انجام تعهد سازنده ملک اعسار سازنده ملک سازنده پیش خرید ملک