مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین کشاورزی

با سلام و خسته نباشید. یک زمین کشاورزی رو ما سپرده بودیم برای بنگاه تا مشتری پیدا کنه.این زمین مآل من و خواهرم و برادرم بوده . بنگاه دار گفت مشتری پیدا کردم و اومد قولنامه رو نوشت و سه فقره چک به نام هر کدوممون جداگانه داد مدت دار سه ماهه.توی قول نامه هم هیچ شرطی برای فسخ ذکر نشده .بعد از سه ماه چک ها پاس نشدند و الانم شده 5ماه .ماتازه فهمیدیم که صاحب چک قبل از معامله چک برگشتی داشته و حساب مسدود.و بخاطر اعتماد به بنگاه املاک استعلام نگرفته بودیم.و بنگاه. دار هم الان میگه به من مربوط نیست من نمیدونستم حسابش مشکل داره.خریدار فقط 200میلیون به یکنفر از ما پرداخت کرده.و الانم میگه زمین رو گرون خریدم باید فسخ بشه.ماهم بخاطر نیاز زمین رو فروختیم و دنبال فسخ نیستیم.حالا ما. میتونیم علیه بنگاه شکایت کنیم و چک ها رو بزاریم اجرا که معامله هم فسخ نشه؟ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بسته به مدارک موجود امکان طرح دعوا وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید مشاوره تلفنی بگیرید تا راهکار درست ارایه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام سریعتر نسبت به مطالبه وجه چک ها اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و اعلام کنید که با صدور چک بلامحل اقدام به بردن مال شما که زمین بوده کرده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید دادخواست صدور اجراییه چک و مطالبه وجه چک را مطرح نمایید
ولی ممکن است به ضرر شما باشد
بهتر است قرارداد را با توافق طرفین اقاله نمایید