مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام. همسر من یه ماشین خریده 150نقد 20تومن چک یه ماهه دادیم بعد به خاطر جعل قولنامه توسط فروشنده ازش شکایت کردیم الان برا تعویض پلاک و زدن سند بنام همسرم نمیان و تهدید میکنن رضایت ندین سند نمیزنیم به همین دلیل ماهم مبلغ چک رو پرداخت نمیکنیم
دارنده چک هم رفته چک رو برگشت زده حسابو بستن و کارتخوانم بسته شده خواستم بدونم راهی برا رفع مسدودی حساب هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
هریک‌ احکام خاص خود را دارد
باید به تعهدات عمل کنید
به شرطی بودن چک اشاره کنید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مبلغ چک رو پرداخت کنید.دادخواست اثبات وقوع بیع الزام به فک پلاک وتنظیم سند رسمی بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد قسمت اخیر سوال که مربوط به چک می‌شود بایستی اذعان داشت که در صورتی که رفع سوءاثر از چک یا از طریق تسلیم لاشه چک به شعبه مربوطه(که در مقدمه، رضایت دارنده چک را لازم دارد) یا تکمیل نمودن حساب خود، نسبت به رفع مسدودی حساب خود اقدام کنید. در مورد مبایعه نامه نیز لازم که دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع، الزام به فک پلاک، الزام به تنظیم سند رسمی و خسارات دادرسی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.