مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام و احترام. ببخشید ما پارسال یه آپارتمان رو پیش خرید کردیم و بابت آن مقداری پول نقد و چند چک در ازای انجام کار مشخص به فروشنده داده شده است دو چک را پاس کرده ایم . یکی از چکها که البته بدون تاریخ بوده در صورتی باید پاس میشده که فروشنده نمای ساختمان را تمام کرده باشد و فروشنده این توافق را امضا کرده که فقط در صورت پایان نما وجه چک توسط ما پرداخت شود اما فروشنده بدون اطلاع به ما و قبل از پایان یافتن نمای ساختمان تاریخ چک را خودش وارد کرده و به بانک برده و چون موجودی کافی نبوده بانک برگشت زده. با توجه به قرارداد که پاس کردن چک منوط به پایان نما بوده. ما پس از اطلاع با فروشنده صحبت کردیم تا رفع سوء کند اما حاضر نیست و می گوید مبلغ چک را پرداخت کنید تا رفع سوء کنم در صورتی که مدتی است ادامه کار متوقف شده و حتی ایشان بایستی پایان خرداد 1400 آپارتمان را تحویل میداده اما هنوز به مرحله نما هم نرسیده شما چه راهکاری را ارائه می دهیدتا ما بتوانیم این مشکل را حل کنیم. قبلا از راهنمایی شما تشکر می کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کاربر محترم در صورتیکه پاسخ ارائه شده توسط همکاران محترم نیاز به تشریح وتوضیحات بیشتر است میتوانید از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید به
مفاد قرارداد استناد نمایید و باید اثبات نمایید که چک ، بدون تاریخ بوده و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به نظر می رسد تحت عنوان خیانت در امانت قابل شکایت است...